CPT113 – Programming Methodology & Data Structure Methodologi Pengaturcaraan & Struktur Data - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021 CPT113 – Programming Methodology & Data Structure (Methodologi Pengaturcaraan & Struktur Data) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)