CMT 322/CMM 323 – Web Engineering & Technologies (Kejuruteraan & Teknologi Web) - February/March 2022 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2022)
Please ensure that this examination paper contains FOUR (4) printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT (4) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.]