Pengolahan Dan Penspesiesan Logam Berat Di Dalam Kolam Penstabilan Air Buangan Domestik [TD758.5.H43 L732 2002 f rb]. - Lim, Boon Tik (2002)
Sistem kolam penstabilan yang dikaji bertempat di Taman Kota Permai, Seberang Perai Tengah, Pulau Pinang.