CTD503 - Organisasi dan Pengurusan Pangkalan Data November 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 CTD503 - Organisasi dan Pengurusan Pangkalan Data Masa: [2 jam]