Satu Kajian Tanggapan Pengguna Terhadap Iklan-Iklan Pada Khususnya Dan Industri Pengiklanan Di Malaysia Pada Amnya, Berasaskan Variabal-Variabal Pendidikan Dan Pendapatan - Liew, Yean Huat (Universiti Sains Malaysia, 1983)
Latihan Ilmiah ini merupakan satu kajian tanggapan para pengguna terhadap iklan-iklan yang disiarkan di media-media massa (TV, akhbar, radio dan pawagam) pada khususnya dan industri pengiklanan pada arnya berasaskan variabal-variabal pendapatan dan pendidikan.Bab pertama mengandungi pengenalan tentang topik penyelidikan.