Iqk 222- Sistem Peralatan & Ukuran I - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semester Cuti Panjang Sidang Akademik 2002/2003 April 2003 Iqk 222- Sistem Peralatan & Ukuran I Masa: 3 jam