NSK 038/HLP 229 Teater Teknikal II - Tata Cahaya September 1997 - PPK, Pusat Pengajian Komunikasi (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 NSK 038/HLP 229 Teater Teknikal II - Tata Cahaya Masa [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM (6) SOALAN. Jawab Lima (5) Soalan kesemuanya. Jawab soalan satu (1) dan empat (4) soalan yang lain.