RHS 504 - Perumahan dan Teknologi (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 SEPTEMBER 1997 RHS 504 - Perumahan dan Teknologi Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA mukasurat yang tercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan sahaja. Jawab sekurang-kurangnya SATU soalan daripada SETIAP SAHAGIAN A, C dan D. SAHAGIAN 8 adalah WAJIB. SAHAGIAN A: (Jawab sekurang-kurangnya SA TU soalan)