Kesantunan Dalam Pembelajaran Bahasa Dari Perspektif Komunikatif - Motivasi di Sebuah Institut Pendidikan Guru - Ibrahim, Fatimah (2016)
Kajian ini dijalankan dengan tujuan untuk mendapatkan deskripsi yang jelas tentang perlakuan sebenar pelajar sewaktu mempelajari kesantunan bahasa dalam Kursus Bahasa Melayu Komunikatif I dan II dari perspektif komunikatif-motivasi