Kecekapan Bermatematik Dalam Reka Bentuk Untuk Keperluan Industri. - Md. Ali, Jamaludin; Wahab, Abu Fatah (2005)
Dengan tahap kecekapan kompuler yang tinggi serta pirisiannya yang canggih telah banyak mbmbantu pereka bagi mereka bentuk produk barangan buatan dalam industri masa kini.