Mereka-Bentuk Lengkung Timmer Selanjar G2 Secara Iteratif. - R., Gobinathan; Md. Ali, Jamaludin (2005)
Aspek keselanjaran geometri G2 diteliti dalam kertas kerja ini disebabkan pentingnya membentuk 'fair curve' untuk proses pembuatan bahan seperti badan kereta atau kapal,trajektori robot dan sebagainya.