Hiraki Bandar Di Kelantan 1985 - Hasan, Wan Kamaruddin Wan
Kajirn ini bertujuan menyusun hiraki bandar-bandar di Kelantan berdasarkan kombinasi faktor-faktor demografik, fungsi perniagaan dan fungsi pentadbira. Rasional di sebalik penyusunan ini ialah untuk menganalisa sama ada terdapat perbezaan di antara hiraki hasil kajian dengan yang diramal oleh kajian terdahulu (UTM, 1980)