HKA 101/NSK 001 Pengantar Kesusastraan November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HKA 101/NSK 001 Pengantar Kesusastraan Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM ENAM [6] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan. SATU [1] soalan daripada setiap Bahagian A, B, C dan D. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.