JEE 342- Elektronik Analog II (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JEE 342- ELEKTRONIK ANALOG II Masa : 3 jam ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA BELAS muka surat bercetak dan ENAM (6) soalan sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) soalan. Agihan markah bagi soalan diberikan disut sebelah kanan soalan berkenaan. Jawab semua soalan di dalam Bahasa Malaysia.