CMT322/CMM323 – Web Engineering & Technologies (December 2019 / January 2020) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2020)
First Semester Examination 2019/2020 Academic Session December 2019 / January 2020 CMT322/CMM323 – Web Engineering & Technologies (Kejuruteraan & Teknologi Web) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam) Please ensure that this examination paper contains EIGHT (8) printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN (8) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions: Answer all FOUR (4) questions. [Arahan: Jawab kesemua EMPAT (4) soalan.] You may answer the questions either in English or in Bahasa Malaysia. [Anda dibenarkan menjawab soalan sama ada dalam bahasa Inggeris atau bahasa Malaysia.] In the event of any discrepancies, the English version shall be used. [Sekiranya terdapat sebarang percanggahan pada soalan peperiksaan, versi bahasa Inggeris hendaklah diguna pakai.]