Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Hal Ehwal Islam S19 Kertas II 3 Mei 2018 (Khamis) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Universiti Sains Malaysia, 2018)
Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Hal Ehwal Islam S19 Kertas II Tarikh : 3 Mei 2018 (Khamis) Masa : 9.00 Pagi – 11.00 Pagi (2 Jam) Tempat : Kampus Kesihatan