Peperiksaan Perkhidmatan Subjek Utama (Kumpulan D) Kertas I 20 Julai 2017 (Khamis) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) : Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Subjek Utama (Kumpulan D) Kertas I Tarikh : 20 Julai 2017 (Khamis) Masa : 9.00 Pagi – 11.00 Pagi (2 Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan