Penyediaan modul pembelajaran secara komputer (Computer aided fixed learning module-CAFLM) - Hamid, Mohamad Salleh Abd (2000)
FLM (Fixed Learning Module) telah dijadikan bahan untuk dimasukkan ke dalam program CAFLM (Computer aided fixed learning module) di mana isi kandungannya dipindahkan dari poster ke dalam komputer. Segala isi kandungannya masih lagi dikekalkan. Modul-modul yang berkaitan dengan fisiologi telah dipilih dan dibahagikan mengikut tajuk tertentu seperti sistem pernafasan, sistem percernaan dan sistem penglihatan. Proses menyiapkan CAFLM dilakukan dengan menaip semula teks, melukis serta mengedit gambar yang terkandung dalam poster FLM.