Ucapan oleh Y.A.B. Ketua Menteri Pulau Pinang Dr. Lim Chong Eu di upacara Pembukaan Central Industrial Corporation Sdn. Bhd. Pada hari Sabtu , 24hb September 1977 jam 10.30 pagi di lot 683, Kimpleks Perindastrian Prai, Prai. - Lim, Chong Eu (1977)
Saya ingin mengucapakan terima kasih kepada Pengerusi dan Lembaga Pengarah-Pengarah Central Industrial Corporation Sdn. Bhd. Kerana sudi menjemput saya untuk meresmikan pembukaan kilang pada pagi ini.