Rekabentuk antena penyalun dielektrik yagi menggunakan CCTO dan TiO2. - Ismail, Mohd Noor (2011)
Disertasi ini membincangkan dan merekabentuk antena penyalun dielektrik (APD) berarah yang bersaiz kecil dan mempunyai kearahan yang tinggi. Dalam penyelidikan ini dua APD berarah iaitu CCTO APD dan TiO2 APD telah direkabentuk menggunakan perisian yang dikenali sebagai CST Microwave Studio.