A study on the academic English language Target needs of the faculty of applied science undergraduates at Al-Aqsa University. - Alastal, Abdelgawad Ahmed Mohamed (2011)

(untitled)
Mengenal pasti keperluan bahasa pelajar adalah langkah awal yang penting dalam usaha membantu mereka menangani masalah bahasa yang dihadapi semasa belajar.