USM Rai Anak-Anak Istimewa - Program "We Are For You" - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 1 April 2018 - Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (PPSK) Universiti Sains Malaysia (USM) kelmarin berjaya melaksanakan program “We Are For You” yang meraikan anak-anak istimewa. Menurut pensyarah PP Sains Kemasyarakatan, Dr. Syazwani Drani, program yang dirancang ini berjalan lancar dengan bantuan dan sokongan dari pensyarah-pensyarah yang terlibat melalui platform kerja sosial PPSK.