Quintus Juara Malaysia 'Brain Bee Challenge' 2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
KOTA BHARU, KELANTAN, 29 Mac 2016 – Usaha serta minat yang mendalam dalam dunia neurosains nyata berbaloi buat Quintus U-Wei Baptist, 17, apabila dinobatkan sebagai Juara pertandingan ‘Malaysian Brain Bee Challenge’ (MBBC) 2018. Dengan markah sebanyak 91 peratus, pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Bukit Jambul, Pulau Pinang yang merupakan pemegang ID BrainBee B001 itu berjaya menewaskan 38 pesaing dari kalangan para pelajar sekolah menengah seluruh Malaysia.