Projek Mikro PINJ: Peluang Pinjaman Mikro Untuk Kakitangan Gred 19 Dan Ke Bawah - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
Projek Pinjaman Mikro membuka peluang dengan memberi modal perniagaan kepada staf gred 19 ke bawah yang berminat untuk menjalankan perniagaan atau memajukan perniagaan sedia ada. Bersama-sama ini dilampirkan poster yang mengandungi maklumat lanjut projek. Sekiranya berminat, sila hubungi pihak urusetia – Puan Siti Nor Liana Mohd. Fazil, lianafazil@usm.my (mailto:lianafazil@usm.my), 04-6533165 atau Prof. Dato' Dr. Rashidah Shuib, rashidahshuib@usm.my (mailto:rashidahshuib@usm.my), 09-767 7762. Terima kasih.