Ahmad Farhan Beramah Mesra Dengan 200 Bakal Pelajar USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 27 Mac 2018 – Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah beramah mesra dengan 200 bakal pelajar USM yang sedang melanjutkan pengajian dalam program Pra-U USM di Kolej MARA Kulim (KMK) kelmarin.