Dua Profesor Pakar Mata Ketengahkan Topik Glaukoma Dan Saraf Optik - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM KUBANG KERIAN, 18 Mac 2018 – Majlis Syarahan Umum Pelantikan Profesor yang diadakan oleh Jabatan Oftalmologi, Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP), Universiti Sains Malaysia (USM) kali ini mengetengahkan dua topik berkaitan mata iaitu 'Menelusuri Rahsia Penyakit Glaukoma Dalam Etnik Melayu' oleh Profesor Dr. Liza Sharmini Ahmad Tajuddin dan 'Spektrum Penyakit Saraf Optik Di Malaysia' oleh Profesor Dr. Wan Hazabbah Wan Hitam.