KELANASISWA USM CIPTA SEJARAH - PECAH REKOD PENERIMA ANUGERAH BADEN-POWELL TERBANYAK 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 27 November 2017 - Seramai 43 ahli Kelanasiswa dari Kumpulan Latihan Kelanasiswa Malaysia (KLKM) Daerah USM telah berjaya menerima anugerah tertinggi dalam pasukan pengakap kelana yang dikenali sebagai Anugerah Baden Powell (B-P Award) sempena Istiadat Perbarisan dan Penganugerahan B-P dan Manikayu kali ke-IV 2017 baru-baru ini.