MAHASISWA ASET PENTING PEMBANGUNAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 25 November 2017 – Mahasiswa universiti adalah pemangkin dan aset yang penting kepada pembangunan negara bagi meneruskan legasi kepimpinan negara pada masa hadapan. Itu harapan Pemangku Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), merangkap Leftenan Kolonel Kehormat Pasukan Simpanan Sukarelawan Tentera Udara Diraja Malaysia, Prof. Dato' Dr. Adnan Hussein untuk melihat mahasiswa USM terus ke hadapan dan menjadi pelapis kepimpinan buat negara.