USM SEBAHAGIAN PENCETUS KEJAYAAN - DZULKIFLI ABD. RAZAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PUTRAJAYA, 7 November 2017 - Tokoh akademik negara yang baru dinobat, Tan Sri Datuk Dzulkifli Abd. Razak mengakui, Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi sebahagian dari kisah kejayaannya sehingga dinobat sebagai tokoh dalam Anugerah Akademik Negara (AAN) baru-baru ini.