USM SAMBUT BAIK PELANCARAN MYREN-X - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 10 Oktober 2017 – Pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) yang juga Pengarah Pusat Pembangunan Kecemerlangan Akademik dan Pembangunan Pelajar (CDAE), Profesor Dr. Abd Karim Alias menyambut baik pelancaran Rangkaian Penyelidikan dan Pendidikan Malaysia atau Malaysian Research and Education Network atau MYREN-X oleh Perdana Menteri Malaysia minggu lalu.