TIGA PENSYARAH USM DIIKTIRAF SEBAGAI HIGHLY CITED RESEARCHER OLEH CLARIVATE ANALYTICS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PUTRAJAYA, 5 Oktober 2017 – Tiga pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) diiktiraf sebagai Highly Cited Researcher iaitu pengiktirafan tertinggi Malaysia’s Research Star Award (MRSA) 2017 yang dianugerahkan oleh Clarivate Analytics. Mereka yang menerima anugerah ini adalah pensyarah Pusat Pengajian Kejuruteraan Kimia, Profesor Dr. Abdul Latif Ahmad dan Profesor Dr. Bassim H. Hameed serta pensyarah Pusat Pengajian Teknologi Industri, Profesor Dr. Abd Karim Alias.