“TAK SABAR NAK MASUK USM!” - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 14 Ogos 2017 – Seramai 222 orang pelajar pra-universiti daripada Kolej MARA Kulim membuat lawatan sehari ke kampus induk Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini. Lawatan yang dikelolakan oleh Bahagian Pengurusan Akademik, Jabatan Pendaftar USM ini merupakan sebahagian daripada pengisian di bawah Program Lestari Pelajar Pra-Universiti USM bagi sidang akademik 2017/2018.