USM, THE STAR LANCAR BIASISWA SOO EWE JIN BIAYAI PELAJAR KEWARTAWANAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PETALING JAYA, 7 April 2017 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Datuk Dr. Asma Ismail hari ini menandatangani dokumen ‘Trust Deed’ bersama-sama Pengarah Urusan Kumpulan & Ketua Pegawai Eksekutif Star Media Group, Datuk Seri Wong Chun Wai serta isteri kepada mendiang Soo Ewe Jin (bekas Editor Eksekutif The Star), Puan Lim Fong Lan sebagai simbolik kepada pelancaran Biasiswa Soo Ewe Jin (SEJ) yang dikhususkan buat pelajar USM.