SENTIASA BERPEGANG KEPADA INTEGRITI YANG TINGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 20 Mac 2017 - Dalam perkongsian pada pagi ini tentang Pengaruh Integriti dan Perundangan Dalam Tata Tertib, Penasihat Undang-undang Universiti Sains malaysia (USM) Dr. Khairul Anuar Che Azmi mengingatkan peserta tentang pelbagai kes integriti dan tata tertib yang berlaku saban hari.