MINAT ATASI RASA MALU – NURAFIQAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 20 Mac 2017 – Minat kepada seni mempertahankan diri sejak kecil telah mengatasi rasa malu pelajar tahun tiga, Universiti Sains Malaysia (USM), Nurafiqah Hamzah untuk bersama rakan-rakan berbangsa Cina berlatih Shaolin.