SEKRETARIAT KESELAMATAN JALAN RAYA USM BERI PELUANG PELAJAR USM MILIKI LESEN MEMANDU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 1 Mac 2017 – Sekretariat Keselamatan Jalan Raya Universiti Sains Malaysia (SKJRUSM) memberi peluang kepada pelajar USM mendapatkan lesen kenderaan melalui program 'Jom Dapatkan Lesen Siri 2'. Yang Dipertua SKJRUSM, Hassan Azhar Mohamad Nor berkata, SKJRUSM menggalakkan pelajar USM mempunyai dan mendapatkan lesen kenderaan.