PESARA USM TERIMA KERUSI RODA DIREKA KHAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG, 28 Februari 2017 – Pesara Universiti Sains Malaysia (USM) Jayavalan A/L Muniandy hari ini menerima bantuan berupa sebuah kerusi roda oleh USM bertempat di rumah kediaman beliau di sini.