USM SERTAI RANGKAIAN MALAYSIAN YUNUS SOCIAL BUSINESS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA LUMPUR, 17 Februari 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi rakan pintar bersama empat institusi lain di negara ini sebagai perintis dalam rangkaian Malaysian Yunus Social Business (MYSB). Selain USM, turut menyertai rangkaian yang diasaskan pemenang Nobel Laureate Profesor Muhammad Yunus dari Bangladesh itu adalah Universiti Kebangsaan Malaysia, Universiti Teknologi Petronas, Institut Darul Ridzuan dan Yayasan MyHarapan.