Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Tadbir (Kewangan) W17 Rencana A Rencana Menaip Bercetak (Taipskrip) Kepantasan 18 p.s.m - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 25 Februari 2016 (Khamis) Masa : 9.00 pagi Tempat : Pusat Pengetahuan Komunikasi dan Teknologi ___________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA (2) muka surat bercetak sebelum anda mula menjawab. 1. Calon-calon diberi masa sepuluh(10) minit untuk menaip rencana ini dan tambahan 3 minit bagi calon yang menggunakan komputer untuk save. 2. Untuk mencapai kederasan 18 p.s.m. Calon-calon mestilah menaip sehingga ke tanda */ 18 p.s.m. 4. Sekiranya calon-calon yang telah menyiapkan rencana masing-masing dan didapati masa masih ada, calon-calon bolehlah menyemak rencana masing-masing dan membuat pembetulan di mana perlu. 5. i) Margin sebelah kiri dan kanan kertas taipan mestilah seimbang dan begitu juga bagi margin atas dan bawah. ii) Semua perenggan termasuk perenggan pertama hanya boleh dimulakan setelah 5 ketukan dari margin sebelah kiri. iii) Jarak antara barisan ialah dua (double spacing)