USM, NCBE KOLABORASI KEMBANGKAN PENDIDIKAN BAHASA INGGERIS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 24 Januari 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus melebarkan kerjasama dengan Nagoya City Board of Education (NCBE), Jepun dalam bidang pendidikan terutama dalam bidang Bahasa Inggeris.