PELAJAR USM BERBAKTI DAN RAI KOMUNITI WARGA EMAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 Disember 2016 – Kelab Kerja Sosial USM telah menganjurkan program khidmat komuniti iaitu Program Mahasiswa Bersama Warga Emas “Titian Budi Semarak Kasih” dengan kerjasama JKKKP Kampung Pelet dan Pusat Sejahtera USM baru-baru ini.