KARYA ‘ALAMAYA SE-ADANYA’ MOHD YUSOF OSMAN SELAMI KEUNIKAN ALAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 4 Disember 2016 - Keunikan dan ketenangan yang membawa pelbagai penceritaan melalui rahsia alam mencetuskan ilham buat Mohd Yusoff Osman mencipta karya terbarunya ‘Alamaya Se-Adanya’.