ARCA ORANG UTAN USM JOHAN PERTANDINGAN ARCA 3R SWCORP MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUALA LUMPUR, 4 Disember 2016 - Arca Orang Utan ciptaan pelajar Pusat Pengajian Seni Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya menjadi Johan dalam Pertandingan Arca 3R anjuran SWCorp Malaysia bersempena Sambutan Karnival Kesejahteraan Bandar Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan.