USM NAIB JOHAN PERTANDINGAN DEBAT DIRA JA GENDER PERINGKAT KEBANGSAAN 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GOMBAK, 21 November 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini membuat warganya bangga apabila pasukannya telah mendapat Naib Johan untuk Pertandingan Debat Perdana Diraja Gender peringkat kebangsaan tahun 2016.