MAHASISWA PEMANGKIN PEMBANGUNAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 19 November 2016 – Mahasiswa merupakan pemangkin kepada pembangunan negara dan aset penting sebagai penggerak generasi yang akan memimpin negara kelak.