PERKASA KERJASAMA DENGAN PAKISTAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 9 November 2016 - Pelbagai pihak di negara ini dipelawa mengambil bahagian dalam memperkasakan hubungan dengan negara Pakistan.