KELUARGA SAKINAH DAMBAAN SEMUA SUAMI ISTERI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 12 Oktober 2016 – Mempunyai keluarga yang sakinah atau harmoni merupakan dambaan setiap pasangan suami isteri, akan tetapi untuk merealisasikannya bukanlah satu perkara yang mudah kerana di tengah arus kehidupan pada masa sekarang, jangankan untuk membina rumah tangga yang sakinah, untuk mempertahankan keutuhan rumah tangga adalah merupakan satu trofi kejayaan.