PENGANJURAN PBJ KE-26 TERUS UNGGUL MERENTASI PENTAS ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 9 Oktober 2016 - Pesta Bola Jaring USM-Penang International ke-26 di Azman Hashim USM Sports Arena, Pulau Pinang yang melabuhkan tirai hari ini adalah satu kejayaan penganjurannya di peringkat domestik dan antarabangsa.