Determination Of The Marker Compounds In Adulterated And Non-Adulterated Stingless Bee Honey Using Gc-Ms - Chem, Mouylin (2017)
Madu sejak dahulu lagi seringkali dicampur dengan alasan mengaut keuntungan ekonomi. Secara amnya, madu dicampurkan dengan menambah bahan asing atau digunakan untuk memberi makan lebah