Aquifer Delineation And Classification Using 2-D Resistivity In Various Geological Formation - Anuar, Umi Maslinda (2017)
Sumber air adalah penting untuk semua kehidupan dan air bawah tanah merupakan salah satu sumber air terpenting di Malaysia. Salah satu daripada kaedah yang biasa digunakan untuk penerokaan air bawah tanah adalah pengimejan keberintangan 2-D